Početna » (ВИДЕО) ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

(ВИДЕО) ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

од Паланка данас
0 Коментар

 

На свечан начин Савез за школски спорт Смедеревске Паланке је обележио завршетак школске године и наградио најуспешније школе и ученике на спортским такмичењима.Најуспешнији спортсти основци су Хелена Марисављевић (ОШ Олга Милошевић) и Василије Васиљевић (ОШ ХИМ).

Према категоризацији најуспешнија основна школа на спортским такмичењима је ОШ Олга Милошевић, испред ОШ ХИМ.

Најуспешнији средњошколци спортисти су из Паланачке гимназије, која је најбоља образовна установа. То су оријентирци Дуња Букумић и Марко Марковић.

Најуспешнија екипа основаца су стрелкиње из ОШ Олга Милошевић, а у конкуренцији средњих школа оријентирци Паланачке гимназије.

Награду за најуспешнијег наставника и професора заслужио је Милиош Димић из ОШ Олга Милошевић.

Специјално признање млада нада године (за ученика до шестог разреда основних школа) добила је џудисткиња Лена Стевановић (ОШ Олга Милошевић).

Иначе, у име Савеза за школски спорт присутнима су се обратили председник Страхиња Поповић и генерални секретар Зоран Миловановић, а у име локалне самоуправе Радмила Радисављевић, председница СО Смед. Паланке. Њизх троје су и доделили награде најуспешнијим школским спортистима.

Овом приликом награђени су и спортски клубови, савези, донатори, привредни субјекти и медији (међу којима и СПОРТ 026) за допринос развоју и промоцији школског спорта и Савеза за школски спорт.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept