(ВИДЕО) ДОНАЦИЈА ПОКРЕТА СНАГА СРБИЈЕ ЗА ПАЛАНАЧКУ БОЛНИЦУ

Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци стигла је донација у медицинској опреми од општинских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БK из Kосјерића, Пожеге, Велике Плане и Смедеревске Паланке.

Донација се састоји од два хидраулична кревета и каде за непокретне особе, и два кревеца.

Директор Опште болнице „Стефан Високи“ Никола Ристић истакао је да ће медицинска опрема значити много, будући да је у плану отварање нове јединице интензивне неге, као и да ће допринети бољим условима лечења и неге непокретних пацијената и оних који се отежано крећу.

Председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић истакао је донација која је уручена Општој болници „Стефан Високи“ у овом граду од великог значаја.

„Болница „Стефан Високи“ веома је значајна за наш округ, јер опслужује не само Смедеревску Паланку и Велику Плану, већ и друге градове када то неопходно. Свака помоћ је добродошла, због чега сам веома захвалан ПСС-у“, рекао је Пинторовић.

Приликом уручивања донације Перса Мињовић, председница извршног одбора главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БK, рекла је да нечије мало некоме значи много.

 Драган Веселиновић, потпредседника извршног одора градског одбора Београд Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БK је истакао да ће ПСС наставити да помаже свима којима је помоћ потребна.

Веселиновић је подсетио и да је Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БK пре два месеца једној угроженој паланачкој породици у виду хране донирао помоћ у износу од 60.000 динара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-donacija-pokreta-snaga-srbije-za-palanacku-bolnicu/