Početna » (ВИДЕО) ДР ЈЕЛЕНА БЕГОВИЋ, МИНИСТАРКА НАУКЕ, ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА И ИНОВАЦИЈА У ПОСЕТИ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) ДР ЈЕЛЕНА БЕГОВИЋ, МИНИСТАРКА НАУКЕ, ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА И ИНОВАЦИЈА У ПОСЕТИ ПАЛАНЦИ

Данас је општину Смедеревска Паланка посетила министарка науке, технолошког развоја и  иновација др Јелена Беговић.

На радном састанку са министарком Беговић разговарали смо о пројекту брзе пруге која ће проћи кроз нашу општину, изградњи нове Полетно-слетнe стазe дужине 1.200 метара спортског аеродрома на Рудинама са пратећом инфраструктуром,  о пројектима који ће бити реализовани у наредном периоду, а који ће утицати на развој наше општине.

Једна од важнијих тема на данашњем састанку  односила се на   будући развој  Института за повртарство. Са министарком смо такође разговарали о могућности формирања  образовног профила из области пољопривреде у оквиру дуалног образовања и оснивању ученичког дома у оквиру Института за повртарство.

Хвала министарки Беговић на данашњој посети и помоћи коју нам пружа у даљем развоју наше општине, развоју науке,  технолошког развоја и иновација како у привредном и пољопривредном смеру тако и у образовању.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept