Početna » (ВИДЕО) ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЛАВ ПАЈКИЋ У ПОСЕТИ СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЛАВ ПАЈКИЋ У ПОСЕТИ СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Лав Пајкић и помоћница министра Славица Јелача данас су  посетили Смедеревску Паланку, Центар за социјални рад и Дневни боравак за децу, омладину и одрасле са сметњама у развоју „Пуж“.Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка је поводом посете Пајкића рекао:

Представнике министарства упознали смо са радом ове две институције, као и о заједничким улагањима, ресорног министарства и оптине у протеклих годину дана.

Општина Смедеревска Паланка у сардањи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања већ годинама уназад, кроз разне пројекте, ради на побољшању и унапређењу социјалне политике. Имамо добру комуникацију са министарством и у протеклом периоду реализовали смо пројекте који се конкретно односе на побољшање услова у невном боравку „Пуж“. У протеклом периоду за адаптацију  Дневног боравка  „Пуж“  уложили смо укупно преко 1,7 милона динара. Окречене су све просторије, замењен је намештај, комплетно опремљена кухиња и трпезарија, замењен је кров, опремљена сензорна соба новом и савременом опремом.

Данас смо уручили и нов шпорет и машину за прање посуђа за опремање кухиње, што једино од уређаја није било замњено новим. На састанку са државним секретаром Пајкићем  разговарали смо и о унапређењу и реализацији пројекта који се односе на борачка питања.

Хвала ресорном министарству и државном секретару Лаву Пајкићу на данашњој посети као и на реализованим пројектима који су утицали на побољшање услова за наше кориснике Дневног боравка „Пуж“. У наредном периоду чека нас још пројекта које ћемо реализовати пратећи и  спроводећи  политику ресорног министарства, Владе Републике Србије  и председника Вучића.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept