(ВИДЕО) ЕКИПА ЕМИСИЈЕ „С ТАМАРОМ У АКЦИЈИ“ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Екипа емисије „Са Тамаром у акцији“ и ауторка овог популарног, пре свега хуманитарног, телевизијског формата посетила је данас општину Смедеревска Паланка. Њих је, у свом кабинету, примио председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић са својим сарадницима.

Повод посете је завршетак снимања епизоде у којој је петочланој породици Петковић из Смедеревске Паланке, комплетно реновиран животни простор у ул. Мике Голубовића.

Снимање које је почело у понедељак, 21. августа, завршава се данас а породица ће се у свој нови дом уселити у суботу 26. августа.

Приликом посете општини Смедеревска Паланка ауторка емисије „Са Тамаром у акцији“, Тамара Грујић, изразила је велику захвалност за сву помоћ коју је добила од локалне самоуправе и свих приватних компанија које су донацијама помогле реализацију овог пројекта.

Епизода четвртог серијала емисије снимана у дому породице Петковић у Смедеревској Паланци биће премијерно емитована на првом програму Радио телевизије Србије, у петак 20. октобра, у 21 час.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-ekipa-emisije-s-tamarom-u-akciji-na-prijemu-kod-predsednika-opstine/