(ВИДЕО) ЕКИПЕ ПАЛАНАЧКОГ И БЕОГРАДСКОГ ВОДОВОДА И ДАНАС НА ТЕРЕНУ

Шахта пуна креча

Радници ЈКП Водовод  и Београдског водовада, који су дошли на испомоћ са својим камионом за отпушавање канализације, се и данас, иако је недеља, налазе на терену и раде пуном паром. Током преподнева су чишћене цеви у Мукеровој улици, како би се повећао проток.

Екипе водовода се сада налазе у улици Војводе Мишића (слепа улица поред музичке школе) и покушавају да отпуше канализацију у овом делу. Оно што су нашли нимало нам не служи на част и не треба се чудити када дође до запушења. Наиме, радници су у шахту пронашли велику количину креча, коју је неко вероватно након грађевинских радова на овај начин елиминисао.

Ово није први пут да се канализација запуши немарним односом грађана и бацањем свега и свачега у канализационе цеви, па би ипак требало да мало поведемо рачуна према већ девастираној канализационој мрежи која не може баш све да прогута и да на крају очекујемо да функционише беспрекорно.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-ekipe-palanackog-i-beogradskog-vodovoda-i-danas-na-terenu/