Početna » (ВИДЕО) ЕВРОПСКИ ШКОЛСКИ ДАН СПОРТА У „ОЛГИ“

(ВИДЕО) ЕВРОПСКИ ШКОЛСКИ ДАН СПОРТА У „ОЛГИ“

од Паланка данас
0 Коментар

У оквиру кампање под називом „Европски школски дан спорта“ коју организује Међународна асоцијација за спорт и културу, у ОШ „Олга Милошевић” одржана је презентација спорта џудо.Ова кампања се одржава сваког последњег петка у септембру и има за циљ промоцију спортова и физичких активности, како би се што више смањио број деце оболеле од незаразних болести и да би се појачала свест о важности бављења спортом и физичким активностима.

Кроз масовне спортске активности утиче се на децу која се не баве спортом да увиде бенефите и заволе физичку активност. Надамо се да ће презентација џудоа, спорта који је креиран са идејом да утиче на физичко али и ментално и морално васпитање, утицати на децу да уђу у спорт и на тај начин позитивно утичу на своје здравље. Захваљујемо се нашим несебичним пријатељима из џудо клуба „Кобра“ који су омогућили деци да уживају у једној интересантној и несвакидашњој представи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept