(ВИДЕО) ФЕЈСБУК ГРУПА“ЗА ДЕЦУ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ“ ПОДЕЛИЛА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ

У организацији црквеног хора и фејсбук групе „За децу Смедеревске Паланке“ коју води Милена Магловски (Миленковић) , у порти цркве Светог Преображења Господњег у Смедеревској Паланци, јуче су подељени новогодишњи пакетићи деци са посебним потребама и породицама са више деце који су економски најугроженији.

На Миленин позив се одазвао велики број добрих људи, тако да су успели да прикупе пуно поклона а такође и Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је подржао акцију и од општине је стигло довољно  пакетића да су сва деца могла да добију поклон. Поред пакетића прикупљена је и топла одећа и обућа за зимске дане тако да је овом приликом и то подељено малишанима.

Милена је истакла да је ово први пут да организује овакбу акција и да ће у тој намери истрајати и у наредним годинама , тако да ће се сваке године увећавати број поклона и све већи број деце ће бити укључен у даривање.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-fejsbuk-grupaza-decu-smederevske-palanke-podelila-novogodisnje-paketice/

1 comment

    • Aleksandar on 30/12/2019 at 11:28

    Bravo!

Komentari su onemogućeni.