Početna » (ВИДЕО) ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ У ЛЕТЊОЈ БАШТИ БИОСКОПА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ОД 14. ДО 16. ЈУНА

(ВИДЕО) ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ У ЛЕТЊОЈ БАШТИ БИОСКОПА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ОД 14. ДО 16. ЈУНА

За све љубитеље седме уметности Установа културни центар из Смедеревске Паланке је припремила чак шест пројекција, најновијих филмских и анимираних хитова домаће и стране продукције.КУНГ ФУ ПАНДА 4
Некада давно у далеком краљевству живео је млади ратник Коста и његов најбољи пријатељ и саборац Чаробни мач, мач који може да говори, по имену Чудош. Коста са мачем креће на пут пун различитих изазова како би пронашао опасно чудовиште – Белу Сенку. На том путу, пуном разних искушења, упознају младу чаробницу Фреју која им се придружује у борби да спасу свет и докажу да је права љубав вечна.
Гласови : Драган Вујић, Милан Тубић, Милош Самолов, Слободан Нинковић, Валентина Павличић
Режисер: Мајкл Мичел, Стефани Стин
Петак у 18.00 часова.
Цена улазнице је 400.00 динара.

 „Н Е Д Е Љ А“

Филм ,,Недеља” прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима Џеја Рамадановског. Инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју из најраније младости па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успео да заузме своје место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих.
Глумци: Златан Видовић, Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими, Ана Пиндовић, Милица Јаневски
Режисери: Милош Радуновић и Немања Ћеранић
Петак у 20.00 часова
Цена улазнице је 400.00 динара.
“ПРИЧА О ЧАРОБНОМ МАЧУ”

 – Некада давно у далеком краљевству живео је млади ратник Коста и његов најбољи пријатељ и саборац Чаробни мач, мач који може да говори, по имену Чудош. Коста са мачем креће на пут пун различитих изазова како би пронашао опасно чудовиште – Белу сенку. На том путу, пуном разних искушења, упознају младу чаробницу Фреју која им се придружује у борби да спасу свет и докажу да је права љубав вечна.

Субота у 18.00 часова.
Цена улазнице је 400.00 динара.
РУСКИ КОНЗУЛ
По роману Вука Драшковића
Главни јунак филма, српски доктор Илија Југовић по казни добија премештај, болница у Призрену. Ту упознаје професора историје Љуба Божовића – Руског конзула, наизглед психијатријског пацијента који тврди да ће ускоро ,,Русија опет постати Русија, а Косово ће опет бити српско”. Против Божовића се окрећу локални албански моћници, сепаратисти.
Они покушавају да иселе Божовића али у његову заштиту стаје доктор Југовић.
Глумци: Нада Мацанковић, Менсур Сафкиу, Енвер Петровци, Љубиша Савановић, Жарко Лаушевић, Небојша Дугалић, Паулина Манов, Светозар Цветковић
Режисер:Мирослав Лекић
Субота у 20.00 часова.
Цена улазнице је 400.00 динара.
„БАБА ЈАГА“
У бајковитом краљевству, у колиби крај мочваре живи риђокоса вештица Јага заједно са својим мачком проналазачем и веселим кућним вилењацима. Да би постала боља вештица потребна јој је Књига чаролија, коју је пре много година украла зла чаробница Беладона. Једног дана, неочекивана посета принцезе Сафир нуди Јаги прилику да се обрачуна са својим заклетим непријатељем.

Недеља у 18.00 часова.
Цена улазнице је 400,00 динара.
Ј О Р Г О В А Н И
Катарина и Игор су глумци који су заједно на екрану и ван њега. Ослепели од блицева и
оглувели од аплауза, Катарина и Игор се, иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видели,
све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити. Ту се јасно
виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да
су њихови животи већа мелодрама од оне које су снимили.
Глумци: Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Гордан Кичић, Милутин Мима Караџић,
Исидора Јанковић, Јован Јовановић, Павле Чемеркић, Небојша Дугалић
Режисер: Синиша Цветић
Недеља у 20.00 часова.
Цена улазнице је 400,00 динара.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept