Početna » (ВИДЕО) ГОРАН ПУЗОВИЋ ДИРЕКТОР ЈВП “СРБИЈАВОДЕ” ОБИШАО СЛИВ ЈАСЕНИЦЕ И КУБРШНИЦЕ

(ВИДЕО) ГОРАН ПУЗОВИЋ ДИРЕКТОР ЈВП „СРБИЈАВОДЕ“ ОБИШАО СЛИВ ЈАСЕНИЦЕ И КУБРШНИЦЕ

од Паланка данас
0 Коментар
Директор Србијавода Горан Пузовић данас је са својим сарадницима посетио критична места у Смедеревској Паланци као и насип на Кубршници  који брани град, пре свега Карађорђево насеље, од изливања.
Захваљујући брзој реакцији Србијавода и доброј координацији са Општинским табом за ванредне ситуације у Смедеревској Паланци, синоћни поплавни талас није начинио велику штету и превентивним мерама спречено је да се излије вода  ка граду.
Врх таласа је прошао и овај део је стабилан. Председник општине Паланка Никола Вучен се захваљује директору Пузовићу што је посетио Паланку и обезбедио пумпу великог капацитета коју смо синоћ монтирали и која још увек ради и одводи атмосферску и подземну воду у ток Кубршнице.
Нашу општину од велике поплаве спасила су велика улагања државе Србије и Србијавода, јер је од последњих поплава, 2014. године, обновљено комплетно корито Јасенице. Непредвидиви проблеми се увек могу јавити и зато смо на опрезу. Захваљујући Србијаводама, Водопривреди, Нискоградњи и нашим великим залагањем најгори део смо прошли.
Ванредна ситуација је и даље на снази у нашој општини. Пратићемо ситуацију на терену, следити упутства Србијавода и на основу тога доносићемо даље одлуке, поручује Вучен.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept