Početna » (ВИДЕО) ГРАДСКИ БАЗЕН У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ СЕ ОТВАРА 29. ЈУНА

(ВИДЕО) ГРАДСКИ БАЗЕН У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ СЕ ОТВАРА 29. ЈУНА

Све је спремно да базен „Милан Елезовић” у Смедеревској Паланци почне са радом. Отварање је у суботу 29. јуна у 10 часова, када ће сви расхлаћење моћи да потраже бесплатно.


Након тога од недеље, цена улазница ће бити симболичних 200 динара док се за децу до 7 година неће наплаћивати.

Подсећамо да је председник општине Никола Вучен, пре годину дана  потписао споразумни раскид уговора којим је Олимпијски базен „Милан Елезовић“ враћен на руковођење Општини Смедеревска Паланка. Овим уговором Општини је враћено и право коришћења термоминералне воде са изворишта Кисељак, које је, заједно са базеном, дато закупцу РУЦ Ждрело доо на 50 година коришћења, односно до 2065. године.
Даном потписивања споразумног раскида уговора Олимпијски базен „Милан Елезовић“ је предат у државину Општини Смедеревска Паланка која остварује пун обим овлашћења из права својине, односно право да уђе на посед и да са истим располаже у складу са законима и прописима.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept