(ВИДЕО) ХУМАНИТАРНИ МАРАТОН „КИЛОМЕТРИ ЗА ВЛАДУ“ ОДРЖАЋЕ СЕ 15. ФЕБРУАРА

Репрезентативац Србије у ултрамаратону Жељко Зељковић одлучио је да истрчи 80 км од Панчева до Смедеревске Паланке како би се сакупио неопходан новац за даљелечење малог Владимира Ђорђевића из Панчева, који болује од цисте на мозгу.

Мали Влада је имао само шест година када му је дијагностикована епилепсија, након чега су утврђени проблеми и урађене операције тумора на једном бубрегу и на срцу. Сада он мора отићи у Турску, како би му лекари одрадили операцију за коју му је потребно још 27.000 евра. Пошто је у петочланој породици само отац запослен, до сада су организоване бројне хуманитарне акције прикупљања новца за Владино лечење, али је новац искоришћен за претходне операције и контроле у Турској и Русији.

Од септембра ове године укинута им је и туђа нега и помоћ, што је њихову ситуацију додатно отежало, па само за Владине лекове, потребно 500 евра месечно.

Ипак добрих људи има свуда, па се тако наш репрезентативац Жељко Зељковић одлучио да помогне дечаку тако што ће истрчати 80 километара, а хумани људи ће моћи да купе те километре и тако донирају новац.

Сви они који желе да подрже инцијативу овог репрезентативца моћи ће да унапред откупе километре које ће прећи, а то ће једноставно моћи да ураде тако што ће извршити уплату од 1.000 динара па навише, на жиро рачун за помоћ Влади.

Жељко ће започети овај „ултрамаратон“ 15. фебруара и трчаће цео један дан. У току трке Жељку ће се придружити пријатељи тркачи из Смедеревске Паланке, а на самом крају ће бити организован дочек за ултрамаратонца где ће га чекати и мали Влада.

Сви који имају средстава могу да уплате километре на рачун Синише Ђорђевића на број 340-32110017-94 „Ерсте банке”, са назнаком „(редни број) километар”.

Адреса: Kеј Радоја Дакића 3/15, 26000 Панчево.

За уплате из иностранства активан је девизни рачун број: ибан: РС35340764316401299932 СИФ-код је ГИБАРС22.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-humanitarni-maraton-kilometri-za-vladu-odrzace-se-15-februara/