Početna » (ВИДЕО) “КАРАВАН ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА” УСПЕШНО СТАРТОВАО ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

(ВИДЕО) „КАРАВАН ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА“ УСПЕШНО СТАРТОВАО ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

Привреднa коморa Србије и Oпштина Смедеревска Паланка данас су организовали први „Караван женског предузетништва – На кафи са предузетницама“ са циљем да се подрже мали бизниси које воде жене, као и да се у директној комуникацији са предузетницама размотре изазови у пословању и могућности подршке.

од Паланка данас
0 Коментар


Смедеревска Паланка је прво место које је Караван посетио, а предвиђено је да ова манифестација, у првој фази, обухвати десет градова и општина Србије.Предсеник Општине Смедеревска Паланка Никола Вучен рекао је раније да је на територији општине регистрован 2.361 привредни субјекат, од чега је 410 привредних друштава и 1.951 предузетник што, како је оценио, говори о томе да су Паланчани наклоњени предузетништву.

Предузетнице су данас имале прилику да се упознају са подстицајима које нуди држава и Привредна комора Србије. На располагању су има различити програми као што су подстицаји Фонда за развој преко Министасртва привреде, Развојне агенције Србије као и Националне службе за запошљавање, а који нуде бесповратна срества како за оне које већ послују  тако и за будуће предузетнице које тек планирају да покрену сопствени бизнис.

Крајем прошле године, у холу општине, отворили смо и шалтер за предузетнике где веома лако и једноставно могу да се  информишу и добију помоћ и подршку за све  погодности подстицајних програма.

Вучен је захвалио директорки Сектора за предузетништво Бранкици Симанић и Привредној комори Србије што су управо Смедеревску Паланку одабрали да буде место одакле ће кренути први Караван женског предузетништва.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept