(ВИДЕО) КК МЛАДОСТ ПРЕДСТАВИО ТИМ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

У петак 21. aвгуста у свечаној сали Гоша ФОМ-а, Кошаркашки клуб Младост СП претставио је тим за предстојећу кошаркашку сезону 2020/2021 у Другој лиги Србије.

На конференцији за штампу у присуству локалних медија говорили су директор клуба Горан Димитријевић, шеф стручног штаба Милован Киме Богојевић и тренер првог тима Златан Ракић, који је последње три године провео као тренер у Кини и сада је поново преузео тренерску палицу у екипи Младости.

Димитријевић је подсетио да Младост игра већ седму сезону у Другој лиги Србије и да је познат у кошаркашким круговима као реномиран и квалитетан клуб. За нову сезону амбиције су велике. Циљ  је и ове године улазак у КЛС. Услови за игру су одлични, финансије захваљујући фабрици „Гоша ФОМ“ и директору Срдану Димитријевићу, нису проблем, финансијска конструкција за ову сезону је затворена, и на оваквој организацији би им позавидели и многи клубови из вишег ранга такмичења. Последњих дана су почели и тренинзи свих кошаркашких категорија, а упућен је и позив деци која желе да тренирају кошарку, да могу потпуно бесплатно, да похађају тренинге у КК Младост у  хали ОШ „Вук Караџић“ где сениорска екипа игра мечеве у Другој лиги Србије.

Тренер Ракић је рекао да су направили млад и агресиван тим, са пар младих играча који ће моћи да изнесу ову лигу. Ту је Никола Вукасовић плејмејкер,  Никола Прокић који се вратио ове године, као и Лазар Марковић који је поново у игри, Александар Николић је из БГ Радничког, затим су ту стандардни играчи Станисављевић и Димитријевић, у екипу су стигла и два појачања из Смедерева Вукасовић и Костић, Бојан Нешић из Панчева који је играо у Шпанији, а ту су и Жигон, Николић, Тодоровић. До почетка сезоне очекују се још нека појачања на неким позицијама.

За септембар је најављен и турнир који ће одиграти четири реномирана клуба, као разигравање и увертира за нову сезону, која почиње 3. октобра, а да ли ће бити публика присутна на мечевима остаје да се види.

.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-kk-mladost-predstavio-tim-za-novu-sezonu/