(ВИДЕО) МАЛИ КОЛОНИЈАШИ ОСВОЈИЛИ ТРЕЋЕ МЕСТО НА ТУРНИРУ У УКРАЈНИ

На изузетно јаком турниру за 2007 годиште у Украјни ФК Колонија 11421 заједно са другарима из Младеновца су освојили одлично треће место.

Малишани су провели 30 сати у путу али се на крају све исплатило и показали су изузетан таленат и вештину предвођени тренером Предрагом Јовановићем да се изборе за медаљу иако је полвина екипа била млађа (2008 годиште). Самим тим овај успех је за Младеновац и Смедеревску Паланку још већи.

ФК Колонија 11421 је у борби за треће место савладала екипу Peremozhets из Кијева, у регуларном делу меча је било 0:0 док су колонијаши били бољи у извођењу пенала (2:0) што им је донело медаљу на овом такмичењу. Такође, Филип Дончић је проглашен за најбољег играча и добио је пехар.

Цела експедиција је кренула за Србију јуче око 17 часова и у Паланци се очекују у вечерњим часовима. У међувремену уживајте у тренуцима који су донели победу овим момцима на снимку у прилогу.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-mali-kolonijasi-osvojili-trece-mesto-na-turniru-u-ukrajni/