Početna » (ВИДЕО) МИНИСТАРКА ЕНЕРГЕТИКЕ ДУБРАВКА ЂЕДОВИЋ ХАНДАНОВИЋ УРУЧИЛА УГОВОРЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ У ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) МИНИСТАРКА ЕНЕРГЕТИКЕ ДУБРАВКА ЂЕДОВИЋ ХАНДАНОВИЋ УРУЧИЛА УГОВОРЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ У ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар
Данас је Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка са министарком рударства и енергетике Дубравком Ђедовић Хандановић уручио 126 уговора грађанима  за енергетску ефикасност. Укупно за три године у мере енергетске ефикасности локална самоуправа у сарадњи са министарством  издвојила је преко 105 милиона динара.

Интересовање грађана је највећа потврда оправданости овог пројекта, који доноси уштеду, приватну и друштвену добит. Министартво рударства и енергетике и Влада Републике Србије, овим пројектом потврђују решеност да грађанима наше земље обзебеде лакши живот и бољу будућност. За ову, 2024. годину, средства за енергетску егфикасност биће још већа, што нам је потврдила и министарка Ђедовић Хандановић.

Са министарком је разговарано и o пројекту  уградње соларних панела на згради општине, о замени комплетне уличне расвете новим и савременим ЛЕД  сијалицама, као и о будућем Јавном позиву за енергетску ефикасност који ће бити ускоро расписан.

Хвала грађанима на указаном поверењу, а ми ћемо се трудити да у наредном периоду, кроз овакве и сличне пројекте, обезбедимо што боље услове за живот грађана у нашој општини, поручује Вучен.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept