(ВИДЕО) „МНОГО СРЕЋНИХ, ЛЕПИХ БЕБА-ТО НАМ ТРЕБА“ ДОНАЦИЈА КОМПАНИЈА „ДИС“ И „ХЕНКЕЛ“ ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

ДИС и Хенкел овог пролећа заједнички дарују породилишта, маме и бебе у Србији. У оквиру хуманитарне акције „Много срећних, лепих беба – То нам треба!“ породилиштима у Смедеревској Паланци, Kрушевцу, Чачку и Нишу биће подељено укупно 800 комплета постељина, 400 пакета за труднице и 2 тоне прашка. Акција показује да ДИС и Хенкел гледају да помогну где и колико могу, што су до сада небројено пута на делу и показали. Локалне заједнице у Србији могу и у будућности да очекују сличну подршку.

Акција је започета у Општој Болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци, где је пре само четри месеца отворено ново Одељење гинекологије. Испред болнице је стигао камион са поклонима за породилиште. Представници компанија ДИС и Хенкел заједно са директором болнице, лекарима и особљем обишли су ново одељење смештено у близини породилишта на 400 квадратних метара. Поред соба за лежање пацијената ту су смештене и амбуланта, соба за лекаре, кухиња и трпезарија.

Присутнима су се обратили директор болнице, др Никола Ристић, из компаније Хенкел директор сектора детерџенти и кућна хемија Ђорђе Поповић као и комерцијални директор компаније ДИС Иван Шулеић.
„Циљ и приоритет крајем прошле године је био да отворимо потпуно ново Одељење Гинекологије и то одмах до породилишта. Тиме смо створили боље услове за лечење и лежање пацијената, сада то одељење можемо комплетно да опремимо постељинама, како би наше бебе и труднице биле у лепом окружењу “, истакао је др Ристић, додајући: „Приоритети су нам за наредни период обнова кадра и адаптација болнице. Након решавања ових питања, бићемо спремни да много лакше функционишемо и брже решавамо остале текуће проблеме. Kомпанија ДИС је у више нарвата показала да је увек ту кад треба да се помогне, данашња донације је нешто што нама увек треба. Још једном се захваљујем компанијама ДИС и Хенкел и у лично име и у име болнице, ”.

“Kомпанија Хенкел, у сарадњи са ДИС-ом, са великим задовољством учествује у акцији “Много лепих, сречних, беба то нам треба”. Основна идеја акције је да се створе бољи услови у породилиштима широм Србије а производи као што су детерџенти и кућна хемија су више него неопходни за свакодневно одржавање адекватних услова и хигијене. У сарадњи са ДИС-ом, обезбедили смо донације у виду детерџената, омекшивача, дечијег сапуна и постељине за 4 породилишта у Србији. Врло смо срећни због чињенице да помажемо локалне заједнице, као и да овако хуману и лепу ствар радимо заједно са ДИС-ом, нашим дугогодишњим партнером са којим имамо одличну сарадњу. После Смедеревске Паланке, ДИС И Хенкел ће посетити породилишта у Kрушевцу, Чачку и Нишу.” Рекао је Ђорђе Поповић, директор сектора Детерџенти и кућна хемија компаније Хенкел Србија.

„Небројено пута смо показали да заједно можемо унапредити животе беба и мама у Србији. Ово је мали гест захвалности према свим родитељима из Србије, током ове акције биће донирано 800 комплета постељина, 400 пакета за труднице и 2 тоне прашка. Својом мисијом желимо да допринесемо бољој нези беба од првог дана. Позивамо и све остале да нам се придруже и допринесу да овим хуманим гестом помогнемо мамама и бебама. Kомпаније ДИС и Хенкел са великим задовољством честитају свим родитељима на приновама, а бебама желе да порасту у здрављу, срећи и весељу.“ Истакао је комерцијални директор компаније ДИС Иван Шулеић.

Наставак акције „Много срећних, лепих беба – То нам треба!“ планиран је за месец мај, кад ће компаније ДИС и Хенкел обићи породилишта у Kрушевцу, Чачку и Нишу.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-mnogo-srecnih-lepih-beba-to-nam-treba-donacija-kompanija-dis-i-henkel-ob-stefan-visoki/