Početna » (ВИДЕО) НА МАНИФЕСТАЦИЈИ “ШУМАДИЈА ЈЕ СРЦЕ, А КОСМЕТ ДУША СРБИЈЕ” У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ПРИКУПЉЕНО МИЛИОН ДИНАРА ЗА БОЛНИЦУ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ

(ВИДЕО) НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ШУМАДИЈА ЈЕ СРЦЕ, А КОСМЕТ ДУША СРБИЈЕ“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ПРИКУПЉЕНО МИЛИОН ДИНАРА ЗА БОЛНИЦУ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ

У Смедеревској Паланци одржана је 30. хуманитарна манифестација "Шумадија је срце, а Космет душа Србије" под покровитељством Општине Смедеревска Паланка, а том приликом скупљено је милион динара који ће бити намењени КБЦ Косовска Митровица.

од Паланка данас
0 Коментар


Председник Општине Смедеревска Паланка Никола Вучен рекао је да је ова манифестација један он начина помоћи Србима који живе на Косову.„Овом хуманитарном манифестацијом желели смо да ове године помогнемо КБЦ у Косовској Митровици која дуги низ година несебично лечи и збрињава све грађане, без обзира на њихову етничку припадност. Надамо се да ће им ова донација послужити и да ће наставити да помажу свима и да остану и опстану на својим вековним огњиштима“, казао је Вучен.

Манифестацији су присуствовали и председник синдиката Клиничко-болничког центра у Косовској Митровици Срђан Ђурић, специјалиста ото-рино-ларингологије Слободан Касаловић, Славко Милојевић из службе научког истраживања КБЦ Косовска Митровица и физиотерапеут Хируршке клинике КБЦ Косовска Митровица Предраг Милетић.

Удружење „Шумадија је срце, а Космет душа Србиј“ постоји и делује већ три деценије и окупља људе који потичу са Косова, а директор Компаније и часописа „Борба“ Андрија Јоргић, овом приликом, уручио је признање удружењу које је примио председник Предраг Ђурић.

Манифестација је одржана у банкет сали „Карађорђе“ у Смедеревској Паланци. Осим купљених карата, заинтересовани су могли уплатити и донације за болницу у Косовској Митровици. Покровитељ је општина Смедеревска Паланка.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept