(ВИДЕО) НАЈАВА ТРАДИЦИОНАЛНЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ШУМАДИЈА ЈЕ СРЦЕ А КОСМЕТ ДУША СРБИЈЕ“

Традиционална манифестација „Шумадија је срце а Космет душа Србије“ биће одржана по 16. пут 20. октобра у Банкет сали карађорђе у Смедеревској Паланци. Манифестација је хуманитарног карактера и сав приход који се оствари биће подељен болницама у Косовској Митровици и Смедеревској Паланци. 

Госте ће традиционално забављати група Медени месец, биће организована и лутрија а на јеловнику ће се наћи и косовски специјалитети. Цена улазница је 2000 динара а манифестацију је најавио Предраг Ђурић, један од организатора, па погледајте прилог.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-najava-tradicionalne-manifestacije-sumadija-je-srce-a-kosmet-dusa-srbije/

3 comments

  • Sss on 23/09/2017 at 08:46

  Ima li u ovoj Palanci rođenih Šumadinaca i Šumadinki?????? Dokle više?!?

   • Ђорђе on 25/09/2017 at 11:35

   Има…има…само су ови други гласнији и агресивнији па се више чују и виде, а и држе се заједно. Донели су своје обичајно-племенске законе и понашају се према њима, трудећи се да их наметну домицилном становништву….

    • Ђорђе on 25/09/2017 at 13:25

    Наравно, ово је био парафразирани Ђорђе Чварков из „Државног посла“, у нади да вам укажем на бесмисао дељења људи по регионалној припадности.

    Мала је Србија а поготово Паланка да се дели на „Босанце“, „Косоваре“, „Врцане“, Плањане, Азањце, Колонијаше, Чубурце, „оне са првог спрата“ и „оне са петог спрата“, итд. БЕСМИСЛЕНО!

    Уживајте, људи, немојте да се мрзимо!

Komentari su onemogućeni.