(ВИДЕО) НАСТАВА У ОШ ХРШ СЕ СПРОВОДИ ПРЕМА ПРЕПОРУЦИ КРИЗНОГ ШТАБА

Упутства која су донета на основу препорука Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид 19 и Уредбе о  Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести ковид 19, којом се прописују нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена школског календара за школску 2020/2021. годину, у потпуности се примењују у ОШ „Херој Радмила Шишковић“

У периоду од 30. новембра до 18. децембра 2020. године, само ће ученици првог циклуса основне школе похађати наставу у школама, док ће остали наставу похађати на даљину.

Према измењеном календару образовно-васпитног рада зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године, а први дан другог полугодишта је 18. јануар 2021 године.

Један део наставника је ангажован и на снимању часова који ће се приказивати на РТС-у. Школа је попримила и новогодишње рухо како би малишани који похађају часове осетили новогодишњи и празнични дух.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-nastava-u-os-hrs-se-sprovodi-prema-preporuci-kriznog-staba/