(ВИДЕО) НИКОЛА ВУЧЕН И ИГОР МАТКОВИЋ ИЗРАЗИЛИ ЗАХВАЛНОСТ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ НА УЛАГАЊИМА У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ

Након недавне посете Александра Вучића, председника Републике Србије, поводом завршетка реконструкције пута Смедеревска Паланка-Велика Плана, председници ове две општине, Никола Вучен и Игор Матковић су узразили захвалност на оволиком залагању и улагању државе у путну инфраструктуру у наше две општине.

Подсећамо да је укупна вредност радова, укључујући и радове на мосту, износи 598,76 милиона динара без ПДВ-а (718,51 милиона са ПДВ-ом), од чега је 577,5 милиона за трасу пута и 21,2 милиона за мост.

На првих шест километара пута у потпуности је извршена замена коловозне конструкције са комплетном хоризонталном и вертикалном сигнализацијом и опремом пута.

На преостала 3,83 километра пута извршено је ново асфалтирање, такође са хоризонталном и вертикалном саобраћајном сигнализацијом и опремом пута.

Тај пут је на територији Смедеревске Паланке последњи пут реконструисан 1983. године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-nikola-vucen-i-igor-matkovic-izrazili-zahvalnost-predsedniku-srbije-na-ulaganjima-u-putnu-infrastrukturu/

1 comment

    • Hegel on 03/01/2020 at 08:52

    Da nije predsednik lično finansirao rekonstrukciju puta pa treba da mu se klanjamo do zemlje zbog toga ili je, možda, to novac onih koji pune budžet?

Komentari su onemogućeni.