(ВИДЕО) НИКОЛА ВУЧЕН ПОСЕТИО ЂАКЕ У НОВОМ ДНЕВНОМ БОРАВКУ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

У ОШ „Олга Милошевић“ дневни боравак за децу је добио нове, лепо уређене просторије. То је био повод да Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, посети ову нашу реномирану образовну установу.

 Савремено уређен простор, представља удобно окружење са ергономским елементима које се умногоме разликује од класичних учионица. Такво окружење подстиче развој критичког и проблемског мишљења, као и интерактивно учење кроз игру и реализацију пројеката, ослобођено просторних и временских ограничења. Учионица је опремљена лаптоп рачунарима, таблетима и интерактивном таблом, тако да ће слободно време ученика бити организовано у складу са развијањем дигиталних компетенција. Како је учионица осмишљена тако да деци омогући максималну слободу у коришћењу простора, једна од погодности је подно грејање.

Пријатељ школе, Драгољуб Перић је своју љубав према бившој школи исказао израдом комплетне керамике. Захваљујући Салону намештаја Крокус из Голобока (Марко Бисенић) учионица поседује угаону гарнитуру која ће деци омогућити релаксацију после школских активности. Да учионица добије и естетску ноту побринули су се Сања Стевановић, Софија Ћосић и Богољуб Јанаћковић који су осликали учионицу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-nikola-vucen-posetio-djake-u-novom-dnevnom-boravku-u-os-olga-milosevic/

1 comment

  • Palančanka on 12/02/2021 at 22:40

  Ušli među decu bez maski?
  Daju izjave u školskom prostoru bez maski?
  Dok deca nose maske iako to ne moraju dok sede u klupama?!
  Baš se poštuju mere,koliko vidimo.
  Deco,održali ste lekciju političarima!

Komentari su onemogućeni.