(ВИДЕО) НИКОЛА ВУЧЕН СА САРАДНИЦИМА ОБИШАО СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ ПОРОДИЦЕ У АЗАЊИ

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен је са својим сарадницима, на позив председника Савета МЗ Азања Родољуба Станимировића, обишао три социјално угрожене породице у Азањи.

У питању је породица Андрејић, кућа свима позната на улазу у Азању, из правца Паланке, са леве стране, затим су обишли и породицу Илић која живи у тешким условима са двоје мале деце, поготово након невремена које им је оштетило објекте и на крају су посету завршили код породице Јанковић са четворо деце који тренутно имају, један од  проблема, са несташицом огрева пред зиму. Станимировић је овом приликом упознао председника Вучена и са проблемом око изливања канализације, због запушених канализационих цеви, тако да се фекалије изливају по њивама и на тај начин представљају потенцијални извор заразе. Савет МЗ Азања је такође изложио и деценијски проблем а то је недостатак капеле на гробљу, тако да су покренули инцијатуиву да се и овај проблем реши у наредном периоду.

Председник Вучен је овом приликом рекао да су сагледали целокупну ситуацију коју су им предочили из Савета МЗ Азања и да се захваљујући Влади Србије која је несебично помогла општини Смедеревска Паланка да се након седам година рачун општине одблокира, сада су у могућности да полако помажу и у оваквим ситуацијама онима кој су социјално најугроженији. Вучен је апострофирао да се корак по корак, у границама својих могућности, труде да помогну грађанима на територији целе општине Паланка и да се труде да решавају нагомилане проблеме у свим деловима наше Општине.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-nikola-vucen-sa-saradnicima-obisao-socijalno-ugrozene-porodice-u-azanji/