(ВИДЕО) НИКОЛА ВУЧЕН СВЕЧАНО ОТВОРИО 8. ФЕСТИВАЛ НАУКЕ У МЕШ ГОША

Машинско- електротехничка школа Гоша је наставила традицију организовања Фестивала науке. Осми пут заредом у просторијама ове образовне установе окупили су се представници реномираних високих школа, факултета и стручњаци из области физике, математике, хемије, природних наука.

Аутомобил, донација општине Смед Паланка МЕШ „Гоши“.

Данас је у амфитеатру МЕШ „Гоша“ је приређен богат културно-уметнички програм ученика ове школе који је претходио свечаном отварању манифестације.

Фестивал је отворио председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, који је овом приликом Владану Старчевићу, директору МЕШ „Гоша“, уручио и кључеве аутомобила за потребе ове образовне установе. Вучен је апострофирао да ће општина увек подржавати овакве манифестације које доприносе унапређењу образовања младих људи.

Међу гостима је био и Игор Матковић председник општине Велика Плана, који је рекао да је међу ученицима школе Гоша доста деце из Велике Плане и да се успешна сарадња између општина Плана и Паланка наставља и на овај начин.

Фестивал је отворен данас до 17 часова и очекује се посета неколико стотина ученика до краја дана.

Погледајте како је изгледало отварање фестивала и утиске председника Николе  Вучена и Игора Матковића.

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-nikola-vucen-svecano-otvorio-8-festival-nauke-u-mes-gosa/

2 comments

    • Djura on 06/04/2019 at 20:37

    naucnjak,i to napredni!

    • Ja on 06/04/2019 at 00:06

    Jel on naucnik pa dosao? Isto ovaj matkovic? I on naucnik? Ne verujem da znaju da izracunaju ni povrsinu trougla…

Komentari su onemogućeni.