(ВИДЕО) НОВОГОДИШЊА БАЈКА У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Доказ да и бајке могу да постану стварност види се у уређењу  школског простора ОШ „Олга Милошевић“. Желели смо да наши ученици осeте дух новогодишњих празника у сваком кутку школе, да у њој доживе своју новогодишњу бајку.

Да би смо то остварили био је потребан добро вођен тим, спреман да прихвати сугестије. Осећај док тимски корачате кроз тешку свакодневицу, моменти и енергиja који се на том путу уложе, доносе много!
Најважније је да све што радите у животу то чините са љубављу, јаком и несебичном. У том заједништву савршенство чине добро уклопљени несавршени људи спремни да раде, уче и воле.
Оно чему ми учимо децу је да успех и срећа нису загарантовани – на њима треба радити! Срећни људи не добијају све најбоље, већ умеју да из свега најбоље извуку.
Можда смо вам фотографијама дочарали делић наше новогодишње бајке, али ипак „Човек само срцем добро види, суштина се очима не да сагледати“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-novogodisnja-bajka-u-os-olga-milosevic/

1 comment

  1. Слика бр.1 А маске ништа,ауууууууууууууууу..А тек од физичкој дистанци,ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.Сада ће Прежа де Шкиптар да реагује ретроактивно..:):):):)

Komentari su onemogućeni.