(ВИДЕО) ОД ПРОДАТИХ КЕСА ДИС ДОНИРАО 910.000 ДИНАРА ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

Наjвећи домаћи трговински ланац ДИС донирао jе данас Болници „Стефан Високи“ у Смедеревскоj Паланци чек у износу од 910.000 динара за набавку опреме на одељењу неонатологиjе.

Tрговински ланац ДИС прошлог jе месеца започео велику хуманитарну акциjу на териториjи читаве Србиjе у коjоj се од сваке продате пластичне биоразградиве кесе из њихових маркета, део новца донира болницама и породилиштима.

„Највећи домаћи трговински ланац ДИС од 17. августа 2018. прикључио се великој акцији заштите животне средине кроз наплату биоразградивих пластичних кеса у свим својим малопродајним објектима на територији Србије. Цена једне кесе ће износити два динара. У овој акцији наша компанија је донела одлуку да од сваке продате кесе половину новца, односно један динар, донира у хуманитарне сврхе.

Новац који прикупимо од продаје биоразградивих кеса биће дониран породилиштима у Смедеревској Паланци, Kраљеву и Вршцу, како би помогли установама које су најзначајније за развој наше земље. На сваких 30 дана акције, прикупљен новац од продаје кеса ћемо доделити по једном породилишту или дечјем одељењу у болници.“  поручују из ДИС-а.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-od-prodatih-kesa-dis-donirao-910-000-dinara-ob-stefan-visoki/