Početna » (ВИДЕО) ОДРЖАН ЈЕСЕЊИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) ОДРЖАН ЈЕСЕЊИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар
Данас je општина Смедеревска Паланка у сарадњи са Националном службом за запошљавање организовала Јесењи сајам запошљавања.  На сајму је присуствовало 19 послодаваца из општина Смедеревска Паланка и Велика Плана који су пријавили 369 слободних радних места различитих образовних профила.Међу понуђеним  образовним профилима су  инжењери машинске и електро струке, бравари, заваривачи, оператери у производњи, кувари, конобари, зидари… Незапослена лица данас су имала прилику да у непосредном контакту са послодавцем сазнају више о самој компанији као и о условима рада за одговарајуће радно место, што и јесте циљ организовања сајма.
У нашој општини 2019. године на заводу за запошљавање било је пријављено 5.840 незапослених лица. Тај број је данас драстично смањен и према последњим подацима незапослених на евиденцији завода је 2.190, где бележимо пад  за више од 60 процената.
Захваљујем свим послодавцима који су данас учествовали на сајму као и грађанима, незапосленим лицима,  у нади да ће на обострано задовољство данашњи сајам дати резултате.
Велику захвалност упућујемо  Националној служби за запошљавање , директору и заменику директора као и запосленима у експозитури Смедеревска Паланка са којима све ове године иамамо добру сарадњу и са којима ћемо у наредном периоду спровести још планираних активности, поручио је Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept