Početna » (ВИДЕО) ОДРЖАН ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ-ПОЗИВ ПАЛАНАЧКИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ДА ПРИЈАВЕ ШТЕТУ ОД ПОПЛАВЕ

(ВИДЕО) ОДРЖАН ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ-ПОЗИВ ПАЛАНАЧКИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ДА ПРИЈАВЕ ШТЕТУ ОД ПОПЛАВЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Данас је одржана седница Општинског штаба за ванредне ситуације на којој је разматрано стање на водотоковима 1. и 2. реда на подручју општине Смедеревска Паланка као и ситуација са водоснабдевањем града.Донета је одлука да се образује тим за процену стања на систему за одбрану од поплава уочи новог таласа падавина прогнозираног за предстојећи викенд.

Одлучено је да грађани, којима је вода нанела проблеме на пољопривредном земљишту, могу на шалтеру број 1 у Општинској управи да поднесу пријаву о насталој штети на усевима. Током викенда, оформљена комисија од стране Штаба, изаћиће на терен и након обиласка поплављених подручја, прелиминарне процене проследити Министарству за јавна улагања. Шалтер 1 у Општинској управи радиће сваког дана до петка до 20 часова.

Водоснабдевање Смедеревске Паланке је стабилизовано, квалитет воде није доведен у питање свих ових дана и уобичајено је добар, тако да са те стране грађани не треба да брину,Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept