Početna » (ВИДЕО) ОДРЖАНА 17. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

(ВИДЕО) ОДРЖАНА 17. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Данас је одржана 17. седница СО Смедеревска Паланка.

од Паланка данас
0 Коментар


Све тачке предвиђене дневним редом су и усвојене. Између осталог, донета је Одлука о успостављању сарадње општане Смедеревска Паланка и општине Тиват, Црна Гора.


Усвојен је предлог Одлуке о мрежи објеката, васпитних група, броја деце и васпитног особља потребног за непосредан рад са децом Предшколске установе „Чика Јова Змај“ за 2024/25 школску годину. Одборници су на седамнаестом заседању усвојили предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о безбедности у саобраћају која се односи на забрану уласка возила за достављање робе у пешачкој зони од улице Трг хероја до улице 10. октобра, осим у случајевима оправдане потребе на основу одлуке Општинског већа.
Донета су решења о давању сагласности на измене и допуне програма пословања ЈКП „Водовод“, на измене и допуне финансијског плана Дома здравља за 2024. годину, као и на измене и допуне Статута Установе Културни центар. Одборници су дали сагласност и на извештаје о раду јавних предузећа и установа за 2023. годину.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept