(ВИДЕО) ОДРЖАНА 31. СЕДНИЦА ОПШТИНСКО ВЕЋА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

У малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка, одржана је тридесет прва седница Општинског већа општине Смедеревска Паланка. Седницом је председавао председник Општинског већа, Топлица Пинторовић, а на дневном реду било је 6. тачака.

Најзначајнија тачка дневног реда односила се на доношење решења о попуњавању положаја у Општинској управи Општине Смедеревска Паланка, односно постављење начелника Општинске управе. Једногласном одлуком чланова Општинског већа за новог начелника Општинске управе општине Смедеревска Паланка именован је Драгослав Живанчевић, дипломирани правник из Смедеревске Паланке.

Општинско веће донело је одлуку о образовању Мобилног тима за инклузију Рома у општини Смедеревска Паланка, као стручно радно тело које предузима активности у циљу унапређења положаја Рома у Општини у складу са Законом али и помаже у стварању услова за укљученост Рома у друштвени живот и спречавање сиромаштва.

Општинско веће је дало сагласност на Уговор закључен између општине Смедеревска Паланка и ЈКП “Водовод”, и одобрило захтев за финансијску помоћ.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-odrzana-31-sednica-opstinsko-veca-opstine-smederevska-palanka/