(ВИДЕО) ОДРЖАНА 35. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Данас је у Малој сали СО Смедеревска Паланка одржана 35. седница Општинског већа. Пред члановима већа се нашло 29 тачака које су након образложења усвојене и које ће бити прослеђене Скупштини за одлучивање и евентуално усвајање.

На самом почетку изгласан је Предлог ребаланса буџета Општине Смедеревска Паланка за 2019 годину као и Извештај о извршењу истог за првих шест месеци ове године. Пред већницима се нашао и предлог одлуке о максималном броју запослених, утврђен је кадровски план  Општинске управе, ту се нашао и оперативни план за одбрану од поплава…

Разматран је и правилник за доделу средстава за младе таленте а ове године је тај износ увећан за милион у односу на прошлу годину када је износио два милиона тако да ће талентовани ђаци поделити три милиона ове године а конкурс ће убрзо изаћи о чему ћемо Вас благовремено обавестити.

Разматрану су и захтеви школа за доделу личних пратилаца, ОШ ХИМ има потребу за 5, ОШ ХРШ за 4 и ОШ „Станоје Главаш“ у Глибовцу за једног педагошког асистента. На крају су разматрани и захтеви за финансијску помоћ.

Како је најавио челник локалне самоуправе, Никола Вучен, скупштинско заседање би требало очекивати крајем следеће недеље.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-odrzana-35-sednica-opstinskog-veca-opstine-smederevska-palanka/