(ВИДЕО) ОДРЖАНА 5. СЕДНИЦА ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА-НИКОЛА ВУЧЕН ЧЕСТИТАО ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ ГРАЂАНИМА ПАЛАНКЕ

 У малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка одржана је 5. седница Привременог органа општине Смедеревска Паланка.

На Дневном реду је било 44. тачке за разматрање које су чланови Привременог органа углавном једногласно или већином гласова усвојили.

Између осталог усвојен је  Извештај о извршењу буџета општине за првих шест и девет месеци ове године, Извештаји о раду Јавних предузећа и установа, измене плана рада, измене финансијског пословања као и давање сагласности на коришћење субвенција за Јавна предузећа, углавном све оно што је потребно усвојити по закону до краја ове године.

Након завршене седнице председник Привременог органа Никола Вучен је честитао новогодишње и божићне празнике свим становницима општине Смедеревска Паланка.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-odrzana-5-sednica-privremenog-organa-nikola-vucen-cestitao-predstojece-praznike-gradjanima-palanke/

2 comments

    • Lale on 29/12/2017 at 20:34

    Izvinjavam se dopuna:Ako je moguce i njihova fotografija pa onda ono sto sam napisao tj sazeta biografija.Hvala jos jednom

    • Lale on 29/12/2017 at 20:23

    Da zamolim Vas novinare sa ovog sajta da meni a verujem i vecem broju gradjana ovog grada (ajd da ga zovemo tako-grad) napisete ko su clanovi ovog privremenog organa po imenu i prezimenu?Koje su godiste?Gde su radili ranije tj pre nego sto zasedose u fotelje?Koje skole imaju zavrsene?Unapred hvala na istrazivackom trudu.

Komentari su onemogućeni.