(ВИДЕО) ОДРЖАНА 6. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Данас је одржана 6. седница СО Смедеревска Паланка. На дневном реду одборници су имали 24 тачака, које су за нешто више од 90 минута колико је трајала седница, већином гласова и усвојене.

Седница је започела гласањем за избор новог заменика председника СО Смед Паланка, на чијем је месту био Небојша Павловић и који је због именовања за начелника Подунавског округа поднео оставку на ту функцију. На предлог већине одборника за новог заменика председника СО Смед Паланка изабран је Родољуб Станимировић.

Одборници су, између осталог, гласали за ребалнс буџета, одлуку о извршењу буџета за првих девет месеци ове године, измене и допуне годишњих програма и планова, финансијских планова и коришћења субвенција Јавних предузећа и установа. На дневном реду је била и одлука о образовању Локалног координационог тела за социјално укључивања Рома и Ромкиња, као и кадровска решења у управним и Надзориним одборима Јавних установа, које су одборници већином гласова и усвојили.

У прилозима можете погледати изјаву Петра Милића председника СО Смед Паланка као и снимак целог тока седнице.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-odrzana-6-sednica-so-smederevska-palanka/

1 comment

    • Lale on 01/12/2018 at 22:53

    Ja ne razumem članove SNS?Izabrali ste čoveka koji Vas je pljuvao,vredjao i još je promenio 86 stranaka.Jel vi imate smelosti da kazete caru da je go.Nemate.Gospodo članovi SNS vi niste ljudi vi ste članovi SNS.Sramota.

Komentari su onemogućeni.