(ВИДЕО) ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА СО СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

 Данас је у великој сали СО Смед Паланка одржана  7. седница СО Смедеревска Паланка. Седници је присуствовало 42 од 49 одборника а на дневном реду је било 17 тачака. 

Као прву тачку одборници су усвојили предлог Статута општине Смедеревска Паланка, потом је донета Одлука о буџету општине Смедеревска Паланка за 2019. годину, који износи 1.322.533.878 динара, потом је промењен оснивачки акт и допуњен Статут и правилник о раду ЈКП Општинска гробља Смедеревска Паланка, затим је усвојен предлог кадровског плана Општинске Управе.

Дате су  сагласности на програм коришћења субвенција из буџета општине Смедеревска Паланка за 2019 .годину за ЈKП „Водовод“, ЈKП „Општинска гробља“, ЈП „Паланка Развој“, ЈП „Паланка“ и ЈП „Морава“ из Велике Плане.

Дуг свих јавних предузећа и установа за струју износи више од милијарду и двеста милиона динара, из тог разлога већина ових предузећа и школа је у блокади тако да је доната и одлука за измиривање обавеза општине Смедеревска Паланка према ЈП „Електопривреда Србије“.

На дневном реду су се нашле и кадровске промене у Општинском штабу за ванредне ситуације и Управном одбору Паланачког Дома здравља.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-odrzana-7-sednica-so-smederevska-palanka/