Početna » (ВИДЕО) ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ” ПОВОДОМ ЗАВРШЕТКА ПРОЈЕКТА “Out and about”

(ВИДЕО) ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ПОВОДОМ ЗАВРШЕТКА ПРОЈЕКТА „Out and about“

од Паланка данас
0 Коментар
Свакодневним радом, залагањем и љубављу трудимо се да оправдавамо слоган наше школе – „Школа будућности“. Пројекат „Out and about“ је један од показатеља да овај епитет заслужујемо.
Поводом завршетка овог пројекта, у коме смо имплементирали иновативне наставне методе кроз амбијенталну наставу и на тај начин обогатили наше ученике и наставнике, одржана је конференција у нашој школи. Конференцији су присуствовали заменик министарке просвете за предшколско и основно образовање – др Милан Пашић, представнице завода за вредновање квалитета образовања и васпитања – Катарина Алексић, Данијела Шћепановић и Катарина Андонов, руководилац сектора за стручно усавршавање и напредовање у Заводу за унапређивање образовања и васпитања – Драган Ракита, просветни саветник у школској управи Пожаревац – Данијел Николић, чланица Општинског већа Смедеревске Паланке задужена за образовање – Катарина Радојевић, представници грчке организације Роболенд, наш партнер на пројекту – Атанасиос Ангиопластис са сарадницима, представници Педагошог факултета у Јагодини, Универзитета у Крагујевцу, такође партнери на пројекту – професори Оливера Цекић-Јовановић и Марија Станојевић-Веселиновић, сарадници на пројекту без којих би реализација пројектних активности била немогућа – Стеван Мартиновић из Народног музеја у Смедеревској Паланци и Драган Марковић из компаније Њу пен, директори основних и средњих школа у нашој општини, учитељи и наставници који су спровели пројекат и представљају његову основну снагу, и наравно лидер нашег пројектног тима и етвининг и еразмус амбасадор – професорка Јасмина Милићевић.

Изузетно смо поносни што можемо да кажемо да је ОШ „Олга Милошевић“ једна је од водећих школа у Србији по броју одобренх пројеката од стране фондације Темпус, тренутно радимо на три пројекта и поседујемо петогодишњу Еразмус акредитацију, а то нас чини лидером у граду, округу и слободно можемо рећи држави када је Еразмус у питању.

На конференцији је одржана евалуација пројекта у којој смо могли да видимо које су све локалитете ученици посетили кроз спровођење амбијентлне наставе.

Хвала свим сарадницима и партнерима који су омогућили ово искуство, а такође и учесницима и организаторима који су уложили труд, рад и време у овај пројекат.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept