Početna » (ВИДЕО) ОДРЖАНА ОСАМНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

(ВИДЕО) ОДРЖАНА ОСАМНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

На данашњем заседању одборници су утврдили предстанак функције члана Општинског већа, Татјане Петровић Стојковић која је поднела оставку на ову функцију због избора за народну посланицу у Скупштини Србије.Такође је на седници усвојен предлог одлуке о завршном рачуну Општине за 2023. годину, предлог одлука о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији“ на територји општине Смедеревска Паланка, као и предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о висини и начину плаћања накнаде за коришћење јавних површина.

Одборницу су на осамнаестом заседању усвојили и предлог програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, као и предлог програма одржавања дела комуналне инфраструктуре што се односи на јавну хигијену, зимску службу и кошење траве уз општинске путеве.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept