Početna » (ВИДЕО) OДРЖАНА ПЕТНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

(ВИДЕО) OДРЖАНА ПЕТНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

од Паланка данас
0 Коментар

 

Данас је одржана петнаеста седница Скупштине општине Смедеревска Паланка. Одборници су одлучивали о комуналном уређењу општине, о изменама и допунама Одлуке о управљању комуналним отпадом, као и о распореду радног времена у области промета на мало, угоститељства, туризма, занатства и других услужних делатности, али и о кадровским решењима у установама културе.Наиме, на данашњој седници разрешен је досадашњи вршилац дужности директора Установе Културни центар Драган Исаиловић, а на његово место именован Виктор Стојићевић, досадашњи заменик секретара Скупштине општине који је данас разрешен те функције. Вршилац дужности директора Библиотеке „Милутин Срећковић“ Ирена Поповић разрешена је дужности, а на њено место је данас именована Јасминка Милојковић. Одборници су већином гласова усвојили предлог Одлуке о измени Одлуке оснивању Архива „Верослава Вељашевић“, којом се врши измена у називу.

Архив ће од сада пословати под именом Историјски архив „Верослава Вељашевић“. Такође је дата сагласност, поменутој установи, за расписивање и спровођење конкурса за избор директора, док је библиотеци „Милутин Срећковић“ дата сагласност на измене и допуне статута.

На петнаестој седници Скупштине општине одборници су дали сагласност на ценовник предузећу PWW за сакупљање и депоновање смећа, као и сагласност ЈКП „Паланка 2020“ на ценовник за коришчење јавних паркиралишта, услуга на зеленој пијаци и погребних услуга.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept