(ВИДЕО) ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

У малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка, одржана је прва седница Општинског већа општине Смедеревска Паланка. Седницом је председавао председник Општинског
већа, Никола Вучен,

На дневном реду пред члановима већа нашло се 19. тачака које су једногласно и усвојене.

Чланови Општинског већа усвојили су Предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Смедеревска Паланка за 2017. годину који је извршен у износу од 94,2 процента. Такође, усвојен је Правилник о изменама и допунама Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Општинској управи и Општинском правобранилаштву општине Смедеревска Паланка.

Донета је и одлука о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката у области јавног информисања за 2018 годину за шта је опредељено 12 милиона динара.

 Донета је и одлука о мрежи објеката ПУ Чика Јова Змај као и предлог решења економске цене боравка у вртићима ПУ Чика Јова Змај који износи 5500 динара.  Донета је одлука о исплати накнаде противградним стрелцима у износу од 7000 динара. Донето је и  решење о сагласности на ред вожње СП Ласта, а разматране  су и жалбе на решења комуналне инспекције.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-odrzana-prva-sednica-opstinskog-veca-smederevske-palanke/