Početna » (ВИДЕО) ОДРЖАНИ ЗИМСКИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) ОДРЖАНИ ЗИМСКИ СУСРЕТИ УЧИТЕЉА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Радионице су биле посвећене образовању уопште, од извођења наставе до рада са даровитим ученицима

од Паланка данас
0 Коментар

 

У Основној школи „Херој Иван Мукер“ у Смедеревској Паланци одржани су традиционални Зимски сусрети учитеља Србије. Од 2008 године их организује Друштво учитеља овог града.
Зимски сусрети учитеља се своде на окупљање учитеља, чланова поменутог Друштва и издавача (ове године их је било девет) који представљају своје уџбенике. Потом следи рад по радионицама. Њих је ове године шест са најразличитијим темама из образовне струке и еминентним предавачима.

Овогодишњи Зимски сусрети су посвећени образовању уопште, стандардима, нашем статусу и месту у друштву, проблемима с којима се суочавамо, извођењу наставе, ваннаставним активностима итд.

Kолектив ОШ „Херој Иван Мукер“ се потрудио да обезбеди одговарајуће услове за одржавање Зимских сусрета учитеља, а Друштво учитеља да све протекне у најбољем реду, како би учесници манифестације из Смедеревске Паланке отишли обогаћени корисним сазнањима и лепим утисцима.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept