(ВИДЕО) ОКРУГЛИ СТО „УЛОГА И ЗНАЧАЈ СОС СЕРВИСА ЗА ЛОКАЛНУ ЗАЈЕДНИЦУ“

 У оквиру глобалне кампање „16 дана активизма у борби против насиља над женама“ одржан је округли сто „Улога и значај СОС сервиса за локалну заједницу“ у организацији Удружења жена „Фемина“ у сарадњи са Аутономним женским центром.

Циљ округлог стола је да укаже на улогу и значај СОС сервиса за локалне заједнице и конкретно СОС телефона који у Смед. Паланци постоји од 2006. године захваљујући Удружењу жена „Фемина“, јединим СОС телефоном у Подунавском округу, и на важност сарадње са институцијама у систему социјалне заштите на решавању проблема насиља над женама, да присутни размене искуства о међусобној сарадњи и да се чују мишљења о томе како представници/це различитих институција виде СОС телефоне и њихову улогу.

 

 

Пројекат „Жене без предрасуда“ суфинансира се средствима Општине. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-okrugli-sto-uloga-i-znacaj-sos-servisa-za-lokalnu-zajednicu/