(ВИДЕО) ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ОБЕЛЕЖИО СТРАНАЧКУ СЛАВУ

Резањем славског колача, у недељу, 27. октобра Општински одбор Српске напредне странке у Смедеревској Паланци обележио је страначку славу – Свету мати Параскеву.

Света Петка је у просторијама странке прослављена у присуству бројних чланова и симпатизера СНС-а, представника локалне самоуправе, директора јавних предузећа и установа.

Славску свећу упалила је члан Месног одбора странке у Кусатку и домаћин славе, Маја Чолић. Обележавању славе присуствивали су чланови странке, симпатизери, гости и грађани. Присутнима се обратио Бранко Ступић поздравивши присутне у своје и у име председника повереништва ООСНС и председника општине, Николе Вучена, који је оправдано одсутан. 

Овогодишњи домаћин славе је био МО Кусадак а колач за следећу године је преузео МО Азања.

Члан општинског одбора СНС и начелник Подунавског управног округа , Небојша Павловић, у изјави за медије је рекао:
– СНС данас празнује своју славу, Свету Петку, и овом приликом најпре честитам нашем председнику Александру Вучићу, свим чалновима, као и грађанима који данас славе. Посебно ме радује што овде у страначким просторијама , поред чланова и гостију, има и грађана који су дошли да нам честитају славу и дају подршку нашем раду. Ове године прослављамо и поносних једанаест година од оснивања Српске Напредне странке. Централна свечаност биће одржана вечерас у Новом Саду, а ми, чланови из Паланке, бићемо тамо да подржимо странку и политику Александра Вучића.

СНС данас обележава и 11. година постојања. Толико се у просторијама ОО СНС у Паланци и слави Света Петка. Сваке године са више пријатеља, присталица и чланова ове политичке опције што је јасан показатељ да ОО СНС Смедеревска Паланка спроводи доследно политику нашег председника Александра Вучића.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-oo-sns-smederevska-palanka-obelezio-stranacku-slavu/