(ВИДЕО) ОТВОРЕН 11. САЈАМ ЦВЕЋА У ПАЛАНЦИ-УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈЛЕПШИ ШТАНД И ЦВЕЋЕ

Заменица председника Општине Смедеревска Паланка, Ђурђина Младеновић, данас је свечано отворила 11. Пролећни сајам цвећа.

Сајам се од прошле године одржава у Главашевом парку, што је изузетно лепа локација за овакву манифестацију и пружа довољно хладовине цвећу и посетиоцима.

Велики број излагача и купаца и ове године је показао да је ово манифестација која се усталила у нашем граду и на коју су већ сви навикли и са нестрпљењем је очекују, како би на једном месту пронашли и купили сво цвеће које им је потребно за двориште или балкон. Сајам цвећа је отворен два дана и то 13. и 14. маја па уколико нисте данас посетили ову манифестацију то можете учинити сутра.

Установа културни центар, која је и организатор манифестације, доделила је и награде на 11. Пролећном сајму цвећа и то у две категорије,за квалитет цвећа и уређеност штанда.

За најбољи квалитет цвећа прво место освојио је Марко Живуловић из Вучића, друго место Тања Трајковић из Крагујевца и треће место Љубиша Марковић из Великог Шиљеговца.

У категорији за најлепши штанд победник је  Марко Рашић из Сепаца, друго место је припало Зорану Рибаћу из Мирашевца и трећа је Драгана Росић из Тополе.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-otvoren-11-sajam-cveca-u-palanci-urucene-nagrade-za-najlepsi-stand-i-cvece/