Početna » (ВИДЕО) ПАЛАНАЧКА БОЛНИЦА И ДОМ ЗДРАВЉА НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПРИМИЛИ 48 ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА

(ВИДЕО) ПАЛАНАЧКА БОЛНИЦА И ДОМ ЗДРАВЉА НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ПРИМИЛИ 48 ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА

од Паланка данас
0 Коментар
Посао за стално у болници „Стефан Високи“ и Дому здравља данас је добило 48 здравствених радника и немедицинског особља, и то 8 лекара из различитих области медицине, 33 медицинских техничара и 7 немедицинских радника.Здравствени радници, сарадници и друга лица који су по основу уговора о раду или по неком другом основу били радно ангажовани у здравству током пандемије ковида данас су примљени у стални радни однос. Велико хвала за све што су учинили за пацијнте и за здравство и захваљујући Министарству здравља и Влади Србије ми смо данас били у могућности да им уручимо уговоре за стални радни однос. Многи од њих су управо из наше општине који ће остати да раде у свом граду.
Морам да истакнем да има и лекара који су из других градова запослење нашли у Смедеревској Планци и са породицом су се преселили и остаће овде да живе. Др Крстић из Власотинаца који је годинама тражио запослење, како нам је рекао, све оно о чему је сањао добио у Смедеревској Паланци.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept