(ВИДЕО) ПАЛАНАЧКИ ЕТНО САСТАВ „АНГЕЛИКА“ ОБЈАВИО ДВЕ НОВЕ ДУХОВНЕ ПЕСМЕ

Састав Ангелика, кога сада сачињавају Марина Угриновић, композитор и вокал, Наташа Миљевић, текстописац и вокал и Јелена Миљевић, инструменталиста и вокал, објавио је две нове ауторске песме духовног садржаја.

Прва песма, посвећена нашем дивном Светом Деспоту Стефану Лазаревићу, премијерно је изведена у октобру, на Међународном фестивалу документарног филма ,,Златна буклија 2020″ у Великој Плани.

Друга песма, посвећена Светом Архангелу Михаилу, снимљена је ових дана у кућним, карантинским условима, у знак подршке једном члану састава, као и свим славарима који ових дана отежано прослављају своје свете заштитнике домова и као подршка и саучешће породицама преминулих у овим тешким данима, посебно у знак сећања на брата нашег Дејана Батинића, фрескописца  и иконописца, недавно уснулог у Господу
Надамо се да ће вам звуци Ангелике олакшати дуге дане и ноћи изолација и самоизолација, као и опоравке од болести, за оне који то не могу избећи.
Свако добро, радост и здравље од Господа, жели вам Ангелика

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-palanacki-etno-sastav-angelika-objavio-dve-nove-duhovne-pesme/