(ВИДЕО) ПАЛАНАЧКИ ПАНК РОК МУЗИЧАР МИКИ РАДОЈЕВИЋ СА СВОЈИМ БЕНДОМ ЧБС СНИМИО НОВИ СПОТ

Панк рок бенд Човек без слуха (ЧБС) објавио је нови сингл „Зиплајн“, посвећен борби против депресије, кога прати визуелно упечатљиви спот урађен као стрип у дворишту паланачке школе.

Радојевић је продуцент и редитељ „стриповски“ обојеног спота, урађеног само из једног дугачког кадра. За постпродукцију био је задужен Милан Савић, камеру Милош Марковић, за саобраћај спота био је одговоран асистент режије Павле Јозић, а шминку Саша Срдић.

Мики је изнео своје размишљање о новом споту и песми, који су настали у неком новом окружењу, и сенком короне која се надвила над свима нама, и дефинитивно утицала на све токове и кретања у свим сферама живота.

„Размишљам, мајку му, а дај Боже да грешим, све ово је некако крај свега каквим смо га знали. Да сам једноставнији човек, вероватно бих се упустио у 16 теорија завере, али за тиме баш нема потребе; каква год да је сила на снази, како год да се окренеш – дупе ти је позади.
Негде пролетос, баш кад је укинут полицијски час, снимили смо ову песму, а у међувремену, довијајући се и у складу са законом о окупљању, ушуњали смо се у објектив камере и направили спот.
И то је за мене оно „чојство и јунаштво“ – подићи се, прилагодити, остати оно за шта се издајеш. У мом случају то је бити чувар музике, пријатељ својих фанова и курир охрабрујућих порука исписаних у нотном систему. Чак и ако је 2020та.
Ако вас занима, песмом сам лично презадовољан, а врло ретко сам презадовољан јер сам дркаџија и перфекциониста.
Спот? Овакав на нашем терену нисте видели. Дакле занимљив.“

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-palanacki-pank-rok-muzicar-miki-radojevic-sa-svojim-bendom-cbs-snimio-novi-spot/