(ВИДЕО) ПАЛАНАЧКИ ШТАБ ДОНЕО ОДЛУКУ ДА ЈЕДНА СРЕДЊА ШКОЛА У ПАЛАНЦИ ПРЕЂЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВУ

На данашњем заседању Општинског штаба за ванредне ситуације, према извештајима директора, најнеповољнија епидемиолошка ситуација је у СШ ”Гоша” где је  4 одељења на онлајн настави и од сутра ће бити још два што је укупно 6 од 19 одељења, а регистровано је 20 заражених ученика.

Из тог разлога према упутствима Батута, цела школа Гоша, на предлог директора, од понедељка прелази на трећи модел наставе, тј. онлајн наставу.

У СШ „Жикица Дамњановић” су два одељења на онлан настави и регистрована су два позитивна професора.

У Паланачкој гимназији је једно одељење на онлајн настави и има 6 регистрованих ученика са короном, тако да у ове две средње школе остаје први модел наставе као и до сада.

У основним школама на територији наше општине епидемијска ситуација је повољнија тако да је Штаб предложио да се настава и даље одвија као и до сада, по првом моделу.

Ипак коначну одлуку донеће Министарство просвете до краја ове седмице, када ће бити објављен списак модела наставе, као што је то пракса била до сада.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-palanacki-stab-doneo-odluku-da-jedna-srednja-skola-u-palanci-predje-na-onlajn-nastavu/