Početna » (ВИДЕО) ПАЛАНКА ДОМАЋИН ОБУКЕ ЗА РУКОВОДИОЦЕ ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

(ВИДЕО) ПАЛАНКА ДОМАЋИН ОБУКЕ ЗА РУКОВОДИОЦЕ ЦЕНТАРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Медијска обука за запослене у центрима за социјални рад, са циљем успостављања боље комуникације и разумевања између јавности и институција одржана је данас и у Смедеревској Паланци.

од Паланка данас
0 Коментар
У организацији Министарство за бригу о породици и демографију и Програм за развој Уједињених нација, у сарадњи са Асоцијацијом центара за социјални рад Србије, Данас је у Малој сали општине Смедеревска Паланка одржана обука за руководиоце центара за социјални рад у Републици Србији из области унапређења комуникације, сарадње и изградње партнерских односа са медијима.Обуке је организована као одговор на препознату потребу развијања вештина иступања у медијима руководиоца центара за социјални рад. Циљ обука је да се оствари разумевање и подршка, као и да се утиче на изградњу поверења између јавности и институција, у овом случају центара за социјални рад, посебно имајући у виду област породично правне заштите која је у надлежности центара за социјални рад и Министарства за бригу о породици и демографију.
До сада су одржани тренинзи у Пријепољу, Чачку, Шапцу и Нишу и Бачкој Тополи. Тренинге изводе: Ана Манојловић, новинарка на РТС, и Љубица Гојгић, новинарка на РТВ.
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept