(ВИДЕО) ПЕСМУ „МИ СМО ДЕЦА НЕБА“ ИЗВОДИ ХОР ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Васкршња честитка ОШ „Олга Милошевић“

Поштовани пријатељи, колеге, уважени родитељи, драга децо, поздрављамо вас најмоћнијимхришћанским поздравом ХРИСТОС ВАСКРСЕ!
Честитајући вам Васкрсење Господње као најзначајнији празник за све нас, немогуће је не осврнути се на тренутно стање у којем смо се ми и читава планета нашли.
Епидемија која је погодила човечанство, несумњиво је опомена свима нама, али и позив да се окренемо и вратимо Богу кроз смирење и молитву, породици као заклону од свакога зла и правим вредностима које ће нас одвојити од пропадљивих тековина савременог света.
Искушење оличено у вирусу ковид-19, ипак нам је донело доста тога доброг. Поред обиља времена проведеног са ближњима, отворили су нам се нови видици у области учења, а као најзначајнији бенефит изолације сигурно је оживљавање исконске (занемарене) љубави и бриге према ближњима, комшијама и другима којима су пажња и љубав ускраћени.
Верујући да ћемо сви заједно својим радом, трудом и љубављу за своје ученике и једни за друге заслужити да се назовемо „децом неба“ остаје да се помолимо Свевишњем Богу и творцу да силом Васкрсења Христовог уништи свако зло које нас је напало и подари болеснима оздрављење, а свима другима мир, радост и срећу.
ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-pesmu-mi-smo-deca-neba-izvodi-hor-os-olga-milosevic/