(ВИДЕО) ПИОНИРИ СТРЕЉАЧКЕ ДРУЖИНЕ ЈАСЕНИЦА НА КУПУ СРБИЈЕ У СМЕДЕРЕВУ

Такмичарска 2021. година за српске стрелце почела је јуче у Смедереву првим колом Kупа Стрељачког савеза Србије ваздушним оружјем у Б програму (пионирка, кадетска и млађејуниорска категорија).

У скоро свим дисциплинама вођене су врло изједначене борбе за медаље. У неколико случајева првопласирани и другопласирани су имали идентичне резултате, па су о победницима одлучивали додатни критеријуми (последња, претпоследња серија…)

Пре годину дана група ентузијаста у Смедеревској Паланци је обновила рад стрелишта, тако да је основана Стрељачка дружина Јасеница чији је  подмладак  учесник  такмичења и постигли су солидне резултате. Вељко Јанковић са 171 кругом одличан 16. Данијел Влајић 166 кругова, Михајло Сретеновић 159 кругова, Вељко Прокић 145 кругова, Софија Вељковић 158 кругова, Емилија Маринковић 157 кругова, Срна Аранђеловић и Анђела Стевановић са 154 круга.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-pioniri-streljacke-druzine-jasenica-na-kupu-srbije-u-smederevu/

2 comments

    • Goca on 18/01/2021 at 17:14

    Bravo za nase strelce i njihovog trenera ! Samo napred i sa jos boljim rezultatima,uz materijalnu podrsku za opremu od Opstine !!! Vi ste buducnost ovog grada a u buducnost i decu moramo ulagati,tako predsednik Vucic uvek pohvali i bodri ali i pomaze deci! To vazi i za predsednistvo nase opstine,zar ne !?

      • Neko iz mase on 18/01/2021 at 20:07

      Koliki si ti bot, majko mila…pazi da ne ispustis sendvic…

Komentari su onemogućeni.