(ВИДЕО) „ПЛЕС МЕЂУ СВИЦИМА“ ЛЕЛЕ МИЛОСАВЉЕВИЋ ПРЕД ПАЛАНЧАНИМА

У организацији Градске библиотеке „Милутин Срећковић“ и Kњижевног клуба 21 одржана je промоција књиге „Плес међу свицима“, аутора Леле Милосављевић. Промоцију је отворила Ирена Поповић директор Градске библиотеке „Милутин Срећковић“, потом се присутној публици представила ауторка Лела Милосављевић а Милко Стојковић, писац и члан КК 21,  нам је открио како је дошло до сарадње и промоције ове књиге.

Збирку „Плес међу свицима“ чине тридесет три приче о темама које се тичу свакодневног обично незапажајућег, а јако битног, људског трајања, а тичу се љубави, жена, пријатељства, предмета и појава које само изузетном пригодом истакнемо. Ужичка списатељица је овом приликом говорила и о својој другој књизи „Трагови босих стопала“.

Осим две, до сада, издате збирке прича, Лела Милосављевић редовно објављује на неколико књижевних портала, а за сатиричну причу „Оде Миле лајкованом пругом“ добила је прву награду за сатиричну причу на Фестивалу сатире у Раковици. Таленат и интересовање за стваралаштво наследила је од свог оца, који се, такође у слободно време, бавио књижевношћу и својевремено објавио књигу сатиричних прича.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-ples-medju-svicima-lele-milosavljevic-pred-palancanima/